Kategorie
Aktualności

„Ryby , sery i gęsina na świetego Marcina”

Stowarzyszenie „Macierzanka”

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka ” Pojezierze Suwalsko-Augustowskie”

SlowFood Vigrensis

Restauracja „Kalinka”

zapraszają na dwudniowe warsztaty kulinarne w ramach projektu pn. „Ryby, sery i gęsina na świętego Marcina”. Warsztaty odbędą się w dniach 08-09.11.2014r. w miejscowości Wiżajny ul. Półwysep 1 ( agroturystyka „Kalinka” ). Warsztaty poprowadzi znany serowar i kucharz Krzysztof Jaworski.

Liczba miejsc ograniczona.

Zapisy pod numerem telefonu : 509 761 865.

Po warsztatach zapraszamy wszystkich chętnych na zabawę taneczną z zespołem „Nocny Patrol”

Gęsina 2014

 współfinansowane ze środków UE EFR program PO Ryby 2007-2013